dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 48
 

275 Analizat e produkteve ushqimore. Materialet në kontakt me ushqimin

Kodi: 275
Statusi: Aktiv
Kryetari: Ilirjana Boçi
Sekretari: Gentian Gjyrezi


Titulli në shqip

Analizat e produkteve ushqimore. Materialet në kontakt me ushqimin

Titulli në anglisht

Food analysis – Utensils in contact with food

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Lidhjet me të gjithë komitetet ndërkombëtare

CEN/TC 194

Utensils in contact with food

CEN/TC 275

Food analysis - Horizontal methods

CEN/TC 327

Animal feeding stuffs - Methods of sampling and analysis

ISO/TC 34

Food products