dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 35
 

175 Trupa dhe lëndë druri e sharruar

Kodi: 175
Statusi: Aktiv
Kryetari: Dritan Ajdinaj
Sekretari: Pëllumb Metohu


Titulli në shqip

Trupa dhe lëndë druri e sharruar

Titulli në anglisht

Round and sawn timber

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Lidhjet me të gjithë komitetet ndërkombëtare

CEN/TC 38

Durability of wood and wood-based products

CEN/TC 99

Wallcoverings

CEN/TC 112

Wood-based panels

CEN/TC 124

Timber structures

CEN/TC 142

Woodworking machines - Safety

CEN/TC 175

Round and sawn timber

CEN/TC 193

Adhesives

ISO/TC 162

Doors, windows and curtain walling

ISO/TC 165

Timber structures