dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

10 Sistemet e telekomunikacionit analoge dhe dixhitale

Kodi: 10
Statusi: Aktiv
Kryetari: Endri Luga
Sekretari: Granit Çerkezi


Titulli në shqip

Sistemet e telekomunikacionit analoge dhe dixhitale

Titulli në anglisht

Analogue and digital telecommunication systems

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.