dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 48
 

Raport Vjetor

 

         Raporti Vjetor 2017

 
 
 

       
            Raporti Vjetor 2016

    

 
Raporti Vjetor 2015

    

  
Raporti Vjetor 2014

    

           
         Raporti Vjetor 2013

  

 


Raporti Vjetor 2012