dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2017, DPS do te miratoj 1209 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 981 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 228 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 62 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 31
 

Seria e Buletineve

 

Buletini është një publikim periodik i Drejtorisë së Standardizimit. Buletini del çdo 3 muaj dhe përmban: Standardet e Adoptuara, Standardet e Shfuqizuara dhe Projektstandardet për Mendim Publik. 

 

- Buletini 66- Buletini 70 
- Buletini 67
- Buletini 71


- Buletini 68- Buletini 72


- Buletini 69- Buletini 73 

- Shtojcë e Buletinit 69

- Shtojcë e Buletinit 73  
   
   

        

Buletini aktual është Shtojcë e Buletinit 73 , për periudhën Tetor - Dhjetor 2017, i cili përmban:

  • Projektstandarde shqiptare për mendim publik;
  • Projektdokumente shqiptare për mendim publik.

 


* Subjektet e interesuara janë të lutura të japin mendimin e tyre mbi projektstandardet dhe projektdokumentet shqiptare brenda një periudhe prej 60 ditësh nga data e publikimit të Buletinit.

   

 

Për çdo informacion, mund të na shkruani përmes formës tonë të kontaktit ose në adresën info@dps.gov.al