dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 48
 

Klient i ri

Jam një klient i ri.

Duke krijuar një përdorues në faqen e internetit të DPS do të jeni në gjendje të porosisni shpejt, të jeni në djeni të statusit të porosive të reja dhe të ndiqni porositë që keni bërë më parë. 

Klient Ekzitues

Ju jeni nje klient ekzitues

Përdoruesi *
 

Fjalëkalimi *