dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2017, DPS do te miratoj 1209 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 981 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 228 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 62 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 31
 

Aktivitet i CEN dhe CENELEC për Kontrollin e Energjisë!

 

 

 

Komiteti Evropian për Standardizimin (CEN) dhe Komiteti Evropian i Elektroteknikës për Standardizimin (CENELEC) organizon një aktivitet për Kontrollin e Energjisë.

 

Ky aktivitet synon të nxisë rritjen e efiçiencës së energjisë dhe ka një rol themelor në politikat e BE-së drejt objektivave të 2030. Auditimet e Energjisë janë një nga mjetet më të rëndësishme në legjislacionin e BE-së për efikasitetin energjetik. Ky aktivitet do të organizohet ditën e hënë në datën 19 Qershor 2017, në Bruksel. Në këtë aktivitet mund të marri pjesë kushdo që është i interesuar për tu trajnuar rreth kësaj tematike të organizuar nga Komiteti Evropian për Standardizimin (CEN) dhe Komiteti Evropian i Elektroteknikës për Standardizimin (CENELEC).

 

Të interesuarit mund të klikojnë tek linku i mëposhtëm për informacione më të detajuara mbi këtë aktivitet:

 

https://www.cencenelec.eu/news/events/pages/ev-2017-24.aspx

 

 
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit (DPS)

 

Rruga “Mine Peza”, Nr. 143/3, 1014 – Tiranë

Kutia Postare Nr. 98

Tel: + 355 (04) 222 62 55

Fax: + 355 (04) 224 71 77

E-mail: info@dps.gov.al

Web site: www.dps.gov.al

 

 Shto koment