dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 26
 

Dita Ndërkombëtare e Gruas

 

 

Dita Ndërkombëtare e Gruas celebrohet në nder të qindra e mijëra vajzave dhe grave në mbarë botën, të cilat bënë ndryshimin e madh në shoqëri që tu njihen të drejtat e tyre dhe të gëzojnë barazinë gjinore.

 

Sekretari i Përgjithshëm në Sekretariatin Qendror të Organizatës Ndërkombëtare për Standardizimin (ISO), falenderon të gjitha gratë që po kontribuojnë dhe po bëjnë ndryshim në Organizatën Ndërkombëtare për Standardizimin (ISO).

 

 

Më poshtë klikoni mbi linkun i cili përmban video mesazhin për Ditën Ndërkombëtare të Gruas nga Sekretari i Përgjithshëm i Sekretariatit Qendror të ISO:

 

https://www.youtube.com/watch?v=Efz-RlU9cSM

 

 

 

 

Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit (DPS)

Rruga “Mine Peza”, Nr. 143/3, 1014 – Tiranë

Kutia Postare Nr. 98

Tel: + 355 (04) 222 62 55

Fax: + 355 (04) 224 71 77

E-mail: info@dps.gov.al

Web site: www.dps.gov.al

 Shto koment