dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 26
 

Seminari mbi Ditën e Standardeve (StandarDays)

Seminari mbi Ditën e Standardeve (StandarDays) do të zhvillohet më 3 dhe 4 maj në Bruksel.

Çfarë?

Pjesëmarrësit do të zbulojnë standardizimin evropian dhe do të kuptojnë se si funksionon  standardizimi.

Gjatë StandarDays, do të merrni një pasqyrë të qartë dhe të strukturuar të Sistemit Evropian të Standardizimit dhe të produkteve dhe proceseve të CEN dhe CENELEC, si dhe përfitimet e përfshirjes/pjesëmarrjes së palëve të interesuara në këto procese.
 
Kush?

Të gjithë personat e interesuar në Sistemin Evropian të Standardizimit janë të mirëpritur:

·          organizatat kombëtare të standardizimit

·          administratave dhe qeverisë

·          industria

·          Institucionet evropiane

·          qendrat kërkimore

·          akademia

·          organizatat mjedisore

·          konsumatorët

·          sindikatat

·          dhe palë të tjera të interesuaraRegjistrimi - do të hapet së shpejti

Pjesëmarrja është falas, por regjistrimi në internet është i detyrueshëm.
 
Program:

Programi do të jetë në dispozicion së shpejti.

Për më tepër mund të klikoni në: https://www.cencenelec.eu/News/Events/Pages/EV-2018-013.aspx

 

 


Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit (DPS)

Rruga “Mine Peza”, Nr. 143/3, 1014 – Tiranë

Kutia Postare Nr. 98

Tel: + 355 (04) 222 62 55

Fax: + 355 (04) 224 71 77

E-mail: info@dps.gov.al

Web site: www.dps.gov.al

 Shto koment