dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 19
 

Konferenca e 3-të Evropiane mbi Standardizimin për Nanoteknologjitë dhe Nanomaterialet

 

Më 2 tetor 2018 do të mbahet Konferenca e 3-të Evropiane mbi Standardizimin për Nanoteknologjitë dhe Nanomaterialet.

 

Konferenca organizohet nga Komiteti Evropian për Standardizimin (CEN) dhe Komiteti Teknik i CEN nr.352 përgjegjës për "Nanoteknologjitë".

 

Tema e kësaj Konference do të jetë mbi "Standardizimin e Nanoteknologjive dhe Nanomaterialeve për prodhimin më të sigurtë të produkteve".

 

Për më tepër mund të klikoni në linkun:

http://international-events.afnor.org/nanotechnologies_openmeeting_2018/

 

Mirëpresim pjesëmarrjen tuaj!

Faleminderit
Emeric FREJAFON - CEN / TC 352 Kryetar

 

Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit (DPS)

Rruga “Mine Peza”, Nr. 143/3, 1014 – Tiranë

Kutia Postare Nr. 98

Tel: + 355 (04) 222 62 55

Fax: + 355 (04) 224 71 77

E-mail: info@dps.gov.al

Web site: www.dps.gov.al

 Shto koment