dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS do te miratoj 1352 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1014 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 338 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 5
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
24.10.2018 
52 fq.
PDF
5236 lek 
Elektrostatika - Pjesa 4-4: Metodat standarde të provës për zbatime specifike - Klasifikimi elektrostatik i kontenierëve të mëdhenj elastik të ndërmjetëm të transportit (FIBC)
Anglisht
Publikuar 
16.05.2018 
37 fq.
PDF
4403 lek 
Qese plastike për mbledhjen e mbeturinave shtëpiake - Tipet, kërkesat dhe metoda prove
Anglisht
Publikuar 
23.11.2015 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Elektrostatika - Pjesa 4-4: Metodat standarde të provës për zbatime specifike - Klasifikimi elektrostatik i kontenierëve të mëdhenj elastik të ndërmjetëm të transportit (FIBC)
Anglisht
Shfuqizuar 
06.01.2015 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Qeset plastike për mbledhjen e mbeturinave shtëpijake - Tipet, kërkesat dhe metodat e provave
Anglisht
Publikuar 
27.05.2013 
47 fq.
PDF
4938 lek 
Elektrostatika - Pjesa 4-4: Metodat standarde të provës për zbatime specifike - Klasifikimi elektrostatik i thasëve të mëdhenj të transportit(FIBC)
Anglisht
Shfuqizuar 
06.06.2008 
28 fq.
PDF
3748 lek 
Elektrostatika — Pjesa 4-4: Metodat e provave standarde për aplikime specifike — Klasifikimi elektrostatik i konteinerëve fleksibël vëllimore ndërmjetëse (FIBC)
Anglisht
Shfuqizuar 
06.02.2008 
25 fq.
PDF
3570 lek 
Qeset plastike për mbledhjen e mbeturinave shtëpijake - Tipet, kërkesat dhe metodat e provave
Anglisht
Publikuar 
07.01.2008 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Thasë - Prova e rënies - Pjesa 2: Thasë prej shtrese fleksibël termoplastike
Anglisht
Publikuar 
31.12.2007 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Paketimi - Çantat mbajtëse fleksibël për transportin e mallrave të ndryshëm me pakicë - Karakteristikat e përgjithshme dhe metodat e provës për përcaktimin e volumit dhe kapacitetin mbartës
Anglisht
Publikuar 
31.12.2007 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Thasë për transportimin e produkteve ndihmëse ushqimore - Thasë tubularë me shtresë të përbërë
Anglisht
Publikuar 
31.12.2007 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Thasë për transportimin e produkteve ndihmëse ushqimore - Thasët me shtresë polietileni
Anglisht
Publikuar 
31.12.2007 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Thasë për transportin e produkteve ndihmëse ushqimore - Thasët e prodhuar nga pëlhurë e thurur pambuku / poliolefinë
Anglisht
Publikuar 
31.12.2007 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Thasë për transportin e produkteve ndihmëse ushqimore - Thasët e prodhuar nga pëlhurë me astar pambuku
Anglisht
Publikuar 
31.12.2007 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Thasë për transportin e produkteve ndihmëse ushqimore - Thasët e prodhuar nga pëlhurë olefine/jute e thurur
Anglisht
Publikuar 
31.12.2007 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Thasë për transportin e produkteve ndihmëse ushqimore - Thasët e prodhuar nga pëlhurë jute
Anglisht
Publikuar 
31.12.2007 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Paketimi - Metoda e specifikimit të thasëve - Pjesa 2: Thasë prej shtrese fleksibël termoplastike
Anglisht
Publikuar 
31.12.2007 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Paketimi - Metoda e specifikimit të thasëve - Pjesa 1: Thasë prej letre
Anglisht
Publikuar 
31.12.2007 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Paketimi - Shmangia e përmasave për thasë me përdorim të përgjithshëm - Pjesa 2: Thasë prej shtrese fleksibël termoplastike
Anglisht
Publikuar 
31.12.2007 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Paketimi - Thasët prej shtrese fleksibël termoplastike - Përhapja e grisjes në palët anësore
Anglisht
Publikuar 
26.11.2007 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Ambalazhimi - Thasët - Përcaktimi i fërkimit të thasëve të mbushur (ISO 15119:2000)

41 të gjetura, faqe 1 nga 3        1 | 2 | 3