dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS do te miratoj 1352 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1014 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 338 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 3
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
22.12.2018 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Tretësa me bazë bio - Kërkesat dhe metodat e provës
Anglisht
Publikuar 
22.12.2018 
2 fq.
PDF
1190 lek 
Produkte me bazë bio - Përmbajtja e karbonit me bazë bio - Përcaktimi i përmbajtjes së karbonit me bazë bio duke përdorur metodën e radioakarbonit
Anglisht
Publikuar 
22.12.2018 
35 fq.
PDF
4165 lek 
Produkte me bazë bio - Përmbajtja e karbonit me bazë bio - Përcaktimi i përmbajtjes së karbonit me bazë bio duke përdorur metodën e radioakarbonit
Anglisht
Publikuar 
21.12.2017 
17 fq.
PDF
2915 lek 
Produkte me bazë biologjike - Kërkesat për karakteristikat e biznesit duke përdorur një bazë të dhënash
Anglisht
Publikuar 
21.12.2017 
34 fq.
PDF
4165 lek 
Produkte me bazë biologjike - Kriteret e qëndrueshmërisë
Anglisht
Publikuar 
21.12.2017 
26 fq.
PDF
3570 lek 
Produkte me bazë biologjike - Udhëzime për inventarin e Ciklit të Jetës (LCI) për fazën e fundit të jetës
Anglisht
Publikuar 
21.12.2017 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Produkte me bazë biologjike - Kërkesat për komunikimin e konsumatorit me biznesin dhe pretendimet
Anglisht
Publikuar 
26.09.2017 
17 fq.
PDF
2915 lek 
Agjentë me aktivitet sipërfaqësor - Surfaktantë (lëndë me aktvitet sipërfaqësor) me bazë biologjike - Kërkesat dhe metoda prove

8 të gjetura, faqe 1 nga 1        1