dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2017, DPS do te miratoj 1209 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 981 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 228 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 62 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 31
 

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
10.10.2017 
27 fq.
PDF
3748 lek 
Gurë natyrorë - Udhëzim për përdorimin e gurëve natyrorë
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Skorje TEC-i për prodhimin e tullave silikate. Karakteristikat
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Rërë shtufi për prodhimin e tullave silikate. Karakteristikat
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Pllaka çimentoje dhe granili - Përcaktimi i ujëthithjes
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Pllaka çimentoje dhe granili - Përcaktimi i qëndrueshmërisë ndaj ngricës
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Pllaka çimentoje dhe granili - Përcaktimi i qëndrueshmërisë në goditje
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Pllaka çimentoje dhe granili - Përcaktimi i qëndresës në fërkim
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Gurë gëlqerorë për prodhimin e materialeve lidhëse dhe për polivinil klorid. Karakteristikat
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Prodhime prej guri të kuq Polene - Karakteristikat
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Bllok mermeri i vendburimit Çukë - Vrion - Karakteristikat
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Bllok mermeri i vendburimit të Karaburunit - Karakteristikat
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Granil i imët për parfabrikate të holla betonii. Karakteristikat
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
6 fq.
PDF
1606 lek 
Zall për punime ndërtimi - Karakteristikat
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
8 fq.
PDF
1785 lek 
Rërë për punime ndërtimi. Karakteristikat
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
6 fq.
PDF
1606 lek 
Pllaka çimentoje, granili dhe mozaik - Karakteristikat
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
9 fq.
PDF
1963 lek 
Çakëll për punime ndërtimi - Karakteristikat
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Rërë për punime ndërtimi - Përcaktimi i masës specifike
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Rërë për punime ndërtimi - Përcaktimi i përmbajtjes së anhidridit sulfurik
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Rërë për punime ndërtimi - Përcaktimi i rritjes së vëllimit (mufatja e rërës)
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Rërë për punime ndërtimi - Përcaktimi i masës vëllimore në gjendje të shkrif

244 të gjetura, faqe 1 nga 13        1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7