dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2018, DPS do te miratoj 1309 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1054 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 255 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 62 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 13
 

SSH EN 1994-1-2:2005

Statusi: Publikuar
Gjuha: Shqip
Faqe: 111
Çmimi: 7021 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 1994-1-2:2005   CEN/TC 250


Printo


Titulli në shqip

Eurokodi 4: Projektimi i strukturave kompozite çelik dhe beton - Pjesa 1-2: Rregulla të përgjithshme – Projektimi strukturor ndaj zjarrit

Titulli në anglisht

Eurocode 4 - Design of composite steel and concrete structures - Part 1-2: General rules - Structural fire design

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Supplementary to Part 1-1. Additional and varied rules to be used for the design of composite structures which are required to avoid premature structural collapse and to limit the spread of fire in the accidental situation of exposure to fire.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Shqip
Publikuar 
17.03.2017 
120 fq.
PDF
7021 lek 
Eurokodi 4: Projektimi i strukturave kompozite çelik dhe beton - Pjesa 1-1: Rregulla të përgjithshme dhe rregulla për ndërtesa
Shqip
Publikuar 
17.03.2017 
8 fq.
PDF
1785 lek 
Eurokodi 4: Projektimi i strukturave kompozite çelik dhe beton - Pjesa 1-1: Rregulla të përgjithshme dhe rregulla për ndërtesa
Shqip
Publikuar 
17.03.2017 
6 fq.
PDF
1606 lek 
Eurokodi 4: Projektimi i strukturave kompozite çelik dhe beton - Pjesa 1-2: Rregulla të përgjithshme – Projektimi strukturor ndaj zjarrit
Shqip
Publikuar 
17.03.2017 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Eurokodi 4: Projektimi i strukturave kompozite çelik dhe beton - Pjesa 1-2: Rregulla të përgjithshme – Projektimi strukturor ndaj zjarrit
Shqip
Publikuar 
17.03.2017 
92 fq.
PDF
6545 lek 
Eurokodi 4: Projektimi i strukturave kompozite çelik dhe beton - Pjesa 2: Rregulla të përgjithshme dhe rregulla për urat
Shqip
Publikuar 
17.03.2017 
6 fq.
PDF
1606 lek 
Eurokodi 4: Projektimi i strukturave kompozite çelik dhe beton - Pjesa 2: Rregulla të përgjithshme dhe rregulla për urat