dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2018, DPS do te miratoj 1309 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1054 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 255 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 62 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 13
 

SSH EN 13163:2012+A2:2016

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 67
Çmimi: 5712 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 13163:2012+A2:2016   CEN/TC 88


Printo


Titulli në shqip

Produkte për izolim termik për ndërtesa - Produkte të fabrikuara (EPS) polistireni të bymyer- Specifikimi

Titulli në anglisht

Thermal insulation products for buildings - Factory made expanded polystyrene (EPS) products - Specification

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard specifies the requirements for factory made expanded polystyrene products, with or without rigid or flexible facings or coatings, which are used for the thermal insulation of buildings. The products are manufactured in the form of boards or rolls or other preformed ware (flat, tapered, tongue and grooves, shiplap, profiled etc.). Products covered by this standard are also used for sound insulation and in prefabricated thermal insulation systems and composite panels; the performance of systems incorporating these products is not covered. This standard describes product characteristics and includes procedures for testing, evaluation of conformity, marking and labelling. This standard does not specify the required class or level of a given property to be achieved by a product to demonstrate fitness for purpose in a particular application. The classes and levels required for a given application are to be found in regulations or non-conflicting standards. Products with a declared thermal resistance lower than 0,25 m2·K/W or a declared thermal conductivity at 10 °C greater than 0,060 W/(m·K) are not covered by this standard. This standard does not cover in-situ insulation products (covered by EN 16025-1 and -2), products intended to be used for the insulation of building equipment and industrial installations (covered by EN 14309), products intended to be used in civil engineering applications (covered by EN 14933) and products intended to be used in beam and block systems in floors (covered by EN 15037-4).

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtarStandardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2007 
39 fq.
PDF
4403 lek 
Produkte për izolim termik për ndërtesa - Prodhime polistireni të bymyer të fabrikuara - Karakteristikat
Anglisht
Shfuqizuar 
28.04.2010 
48 fq.
PDF
4938 lek 
Produkte për izolim termik për ndërtesa - Prodhime polistireni të bymyer të fabrikuara (EPS) - Specifikimi
Anglisht
Shfuqizuar 
21.01.2013 
60 fq.
PDF
5236 lek 
Produkte për izolim termik për ndërtesa - Prodhime polistireni të bymyer të fabrikuara (EPS) - Specifikimi
Anglisht
Shfuqizuar 
28.10.2015 
62 fq.
PDF
5712 lek 
Produkte për izolim termik për ndërtesa - Prodhime të fabrikuara (EPS) polistireni të bymyer- Specifikimi