dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2018, DPS do te miratoj 1309 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1054 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 255 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 62 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

SSH EN ISO 22476-15:2016

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 27
Çmimi: 3748 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN ISO 22476-15:2016   CEN/TC 341
This standard is equivalent to:
ISO 22476-15:2016   ISO/TC 182


Printo


Titulli në shqip

Kërkim gjeoteknik dhe prova - Prova në fushë - Pjesa 15: Matja gjatë shpimit (ISO 22476-15: 2016)

Titulli në anglisht

Geotechnical investigation and testing - Field testing - Part 15: Measuring while drilling (ISO 22476-15:2016)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

ISO 22476-15:2016 specifies the technical principles for measuring equipment requirements, the execution and reporting on the parameters of the investigation drilling process for geotechnical purposes. It is applicable to top-driven, destructive drilling methods performed by a fully hydraulically powered drill rig and driving device. It is commonly used with destructive drilling techniques but can also be used with core drilling. The recording of the drilling parameters during soil grouting, drilling of nails, anchors or piles are beyond the scope of ISO 22476-15:2016.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Projekt 
 
12 fq.
PDF
2261 lek 
1
Anglisht
Publikuar 
17.04.2013 
46 fq.
PDF
4938 lek 
Gjurmimi dhe testimi gjeoteknik - Fusha e testimit - Pjesa 1: Testi Electrical cone and piezocone penetration (ISO 22476-1:2012)
Anglisht
Publikuar 
29.12.2014 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Kërkim gjeoteknik dhe prova - Provat në shesh - Pjesa 1: Koni elektrik dhe prova e depertimit të pienzokonit - Korragjenta teknike 1 (ISO 22476-1:2012/Cor 1:2013)
Anglisht
Publikuar 
05.10.2017 
23 fq.
PDF
3391 lek 
Kërkim gjeoteknik dhe prova - Prova në terren - Pjesa 11: Prova me dilatometer të sheshtë (ISO 22476-11:2017)
Anglisht
Publikuar 
26.11.2010 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Kërkim gjeoteknik dhe prova - Provat në shesh - Pjesa 12: Prova mekanike e depërtimit të konit (CPTM) (ISO 22476-12:2009)
Anglisht
Publikuar 
25.01.2008 
33 fq.
PDF
4165 lek 
Kërkim gjeoteknik dhe prova - Provat në shesh - Pjesa 2: Sondimi dinamik (ISO 22476-2:2005)
Anglisht
Publikuar 
25.06.2012 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Kërkim gjeoteknik dhe prova - Provat në shesh - Pjesa 2:Sondimi dinamik - Amendament 1 (ISO 22476-2:2005/Amd 1:2011)
Anglisht
Publikuar 
25.01.2008 
17 fq.
PDF
2915 lek 
Kërkim gjeoteknik dhe prova - Provat në shesh - Pjesa 3: Prova e depërtimit standard me karoter (ISO 22476-3:2005)
Anglisht
Publikuar 
25.06.2012 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Kërkim gjeoteknik dhe prova - Provat në shesh - Pjesa 3: Prova e depërtimit standard - Amendament 1 (ISO 22476-3:2005/Amd 1:2011)
Anglisht
Publikuar 
17.04.2013 
60 fq.
PDF
5236 lek 
Gjurmimi dhe testimi gjeoteknik - Fusha e testimit - Pjesa 4: Testi Ménard pressuremeter (ISO 22476-4:2012)
Anglisht
Publikuar 
17.04.2013 
42 fq.
PDF
4641 lek 
Gjurmimi dhe testimi gjeoteknik - Fusha e testimit - Pjesa 5: Testi Flexible dilatometer (ISO 22476-5:2012)
Anglisht
Publikuar 
17.04.2013 
34 fq.
PDF
4165 lek 
Gjurmimi dhe testimi gjeoteknik - Fusha e testimit - Pjesa 7: Testi Borehole jack (ISO 22476-7:2012)