dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2018, DPS do te miratoj 1309 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1054 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 255 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 62 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 4
 

SSH EN ISO 22477-10:2016

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 28
Çmimi: 3748 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN ISO 22477-10:2016   CEN/TC 341
This standard is equivalent to:
ISO 22477-10:2016   ISO/TC 182


Printo


Titulli në shqip

Kërkim gjeoteknik dhe prova – Prova e strukturave gjeoteknike - Pjesa 10: Prova e shtyllave: prova e ngarkesës së shpejtë (ISO 22477-10: 2016)

Titulli në anglisht

Geotechnical investigation and testing - Testing of geotechnical structures - Part 10: Testing of piles: rapid load testing (ISO 22477-10:2016)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

ISO 22477-10:2016 establishes the specifications for the execution of rapid load pile tests in which a single pile is subject to an axial load in compression to measure its load-displacement behaviour under rapid loading and to allow an assessment of its measured compressive resistance (Rc,m) and corresponding load-displacement behaviour. ISO 22477-10:2016 is applicable to piles loaded axially in compression. All pile types mentioned in EN 1536, EN 12699 and EN 14199 are covered by this part of ISO 22477. The tests in this part of ISO 22477 are limited to rapid load pile tests only. NOTE 1 This part of ISO 22477 can be used in conjunction with EN 1997?1. Numerical values of partial factors for limit states from pile load tests to be taken into account in design are provided in EN 1997?1. For design to EN 1997?1, the results from rapid load pile testing will be considered equivalent to the measured compressive resistance, Rc,m, after being subject to appropriate analysis. NOTE 2 Guidance on analysis of the rapid load testing results to determine measured compressive resistance and corresponding load-displacement behaviour is given in Annex A. ISO 22477-10:2016 provides specifications for the following: a) investigation tests, whereby a sacrificial test pile is loaded up to ultimate limit state; b) control tests, whereby the pile is loaded up to a specified load in excess of the serviceability limit state. NOTE 3 Generally, an investigation test focuses on general knowledge of a pile type; a control test focuses on one specific application of a pile.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.