dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2018, DPS do te miratoj 1309 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1054 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 255 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 62 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 4
 

SSH EN 1052-2:2016

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 13
Çmimi: 2439 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 1052-2:2016   CEN/TC 125


Printo


Titulli në shqip

Metoda prove për muraturë - Pjesa 2: Përcaktimi i rezistencës në përkulje

Titulli në anglisht

Methods of test for masonry - Part 2: Determination of flexural strength

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European standard specifies a method for determining the flexural strength of small masonry specimens for the two principal axes of loading. Guidance is given on the preparation of the specimens, the conditioning required before testing, the testing machine, the method of test, the method of calculation and the contents of the test report.

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtar

SSH EN 1052-2:2005 withdrawn SSH EN 1052-2:2016 - 20.04.2017


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
01.12.2005 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Metoda prove për murature - Pjesa 1: Përcaktimi i rezistencës në shtypje
Anglisht
Shfuqizuar 
01.12.2005 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Metoda prove për murature - Pjesa 2: Përcaktimi i rezistencës në perkulje
Anglisht
Publikuar 
10.10.2017 
2 fq.
PDF
1190 lek 
Metoda prove për muraturë - Pjesa 2: Përcaktimi i rezistencës në përkulje
Anglisht
Publikuar 
26.09.2011 
20 fq.
PDF
3094 lek 
Metoda prove për murature - Pjesa 3: Përcaktimi i rezistencës fillestare në prerje
Anglisht
Publikuar 
01.12.2005 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Metoda prove për murature - Pjesa 3: Përcaktimi i rezistencës fillestare në prerje
Anglisht
Publikuar 
01.12.2005 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Metoda prove për murature - Pjesa 4: Përcaktimi i rezistencës në prerje perfshire papershkueshmerine ndaj ujit
Anglisht
Publikuar 
30.11.2007 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Metodat e provave për muraturë - Pjesa 5: Përcaktimi i rezistencës së lidhjes me anë të metodës së përdredhjes së lidhjes