dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2018, DPS do te miratoj 1309 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1054 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 255 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 62 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

SSH EN ISO 14171:2016

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 25
Çmimi: 3570 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN ISO 14171:2016   CEN/TC 121
This standard is equivalent to:
ISO 14171:2016   ISO/TC 44/SC 3


Printo


Titulli në shqip

Elektroda saldimi - Elektroda prej teli solidë, elektroda me zemra tubolare dhe kombinime elektrode/fluksi për saldimin me hark të zhytur për çeliqet e palidhura dhe me kokrrizë të imët - Klasifikimi

Titulli në anglisht

Welding consumables - Solid wire electrodes, tubular cored electrodes and electrode/flux combinations for submerged arc welding of non alloy and fine grain steels - Classification (ISO 14171:2016)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

ISO 14171:2016 specifies the requirements for the classification of electrode/flux combinations and weld metal in the as-welded condition and in the post-weld heat-treated condition for submerged arc welding of non-alloy and fine grain steels with minimum yield strength of up to 500 MPa or a minimum tensile strength of up to 570 MPa. One flux can be classified with different solid wire electrodes and tubular cored electrodes. The solid wire electrode is also classified separately based on chemical composition. It is a combined specification providing for classification utilizing a system based upon the yield strength and the average impact energy for weld metal of 47 J, or utilizing a system based upon the tensile strength and the average impact energy for weld metal of 27 J. a) Paragraphs and tables which carry the suffix letter "A" are applicable only to electrode/flux combinations and wire electrodes classified using the system based upon the yield strength and the average impact energy for weld metal of 47 J, in accordance with ISO 14171:2016. b) Clauses and tables which carry the suffix letter "B" are applicable only to electrode/flux combinations and wire electrodes classified using the system based upon the tensile strength and the average impact energy for weld metal of 27 J, in accordance with ISO 14171:2016. c) Clauses and tables which do not have either the suffix letter "A" or the suffix letter "B" are applicable to all electrode/flux combinations and wire electrodes classified in accordance with ISO 14171:2016. Fluxes for the single-run and two-run techniques are classified on the basis of the two-run technique.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
23.05.2011 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Elektroda saldimi - Elektroda prej teli solidë, elektroda me zemra tubolare dhe kombinime elektrode/fluksi për saldimin me hark të zhytur për çeliqet e palidhura dhe me kokrrizë të imët - Klasifikimi