dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2018, DPS do te miratoj 1309 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1054 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 255 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 62 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 12
 

SSH EN ISO 5182:2016

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 16
Çmimi: 2677 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN ISO 5182:2016   CEN/TC 121
This standard is equivalent to:
ISO 5182:2016   ISO/TC 44/SC 6


Printo


Titulli në shqip

Saldim me rezistencë - Materialet për elektrodat dhe pajisjet ndihmëse (ISO 5182:2016)

Titulli në anglisht

Resistance welding - Materials for electrodes and ancillary equipment (ISO 5182:2016)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

ISO 5182:2016 specifies the characteristics of materials for resistance welding electrodes and ancillary equipment which are used for carrying current and transmitting force to the work.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
28.10.2010 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Rezistenca në saldim - Materialet për elektrodat dhe pajisjet ndihmëse (ISO 5182:2008)