dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 48
 

SSH EN 1086:1995

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 16
Çmimi: 2677 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
EN 1086:1995   CEN/TC 120


Printo


Titulli në shqip

Thasë për transportin e produkteve ndihmëse ushqimore - Rekomandimet mbi zgjedhjen e tipit të thesit dhe shtresën mbështjellëse sipas produktit që do të paketohet

Titulli në anglisht

Sacks for the transport of food aid - Recommendations on the selection of type of sack and the liner in relation to the product to be packed

Qëllimi në shqip

Ky standard Evropian jep rekomandime për përzgjedhjen e llojit të thasëve dhe astarit ose shtresës mbështjellëse të tyre në lidhje me produktin e paketuar për transportin e ndihmave ushqimore.

Qëllimi në anglisht

This European Standard gives recommendations for the selection of type of sack and the liner in relation to the product to be packed for the transport of food aid.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.