dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2018, DPS do te miratoj 1309 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1054 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 255 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 62 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 4
 

SSH EN 16942:2016

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 19
Çmimi: 3094 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 16942:2016   CEN/TC 441


Printo


Titulli në shqip

Lëndë djegëse për automjete – Identifikimi i përputhshmërisë së automjeteve - Shprehja grafike

Titulli në anglisht

Fuels - Identification of vehicle compatibility - Graphical expression for consumer information

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard lays down harmonized identifiers for marketed liquid and gaseous fuels. The requirements in this standard are set to complement information needs of users regarding the fuel- and vehicle-compatibility that are placed on the market. The development of this standard focused on vehicles placed on the market for the first time, which does not preclude the application of this standard also to vehicles already in circulation. The identifier is intended to be visualized at dispensers and refuelling points, on vehicles, in motor vehicle dealerships and in consumer manuals as described in this document. Marketed fuels include for example petroleum-derived fuels, synthetic fuels, biofuels, natural gas, liquefied petroleum gas, hydrogen and biogas and blends of the aforementioned delivered to non-stationary applications.

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.