dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2018, DPS do te miratoj 1309 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1054 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 255 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 62 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 13
 

SSH EN 60838-1:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 91
Çmimi: 6545 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
EN 60838-1:2017   CLC/TC 34
This standard is equivalent to:
IEC 60838-1 Ed. 5.0 b   IEC/TC/TC 34/SC 34B


Printo


Titulli në shqip

Portollamba të llojeve të ndryshme - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme dhe provat

Titulli në anglisht

Miscellaneous lampholders - Part 1: General requirements and tests

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

IEC 61010-2-020:2016 is available as IEC 61010-2-020:2016 RLV which contains the International Standard and its Redline version, showing all changes of the technical content compared to the previous edition. IEC 61010-2-020:2016 is applicable to electrically powered LABORATORY CENTRIFUGES. This third edition cancels and replaces the second edition published in 2006. It constitutes a technical revision and includes the following significant changes from the second edition: a) This Part 2 is established on the basis of the third edition (2010) of IEC 61010-1. The changes listed in its foreword affect this Part 2, too. b) The language has been updated to reflect current terminology for LABORATORY CENTRIFUGES used in the industry today. It has the status of a group safety publication in accordance with IEC Guide 104. This publication is to be read in conjunction with IEC 61010-1:2010

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Projekt 
 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Portollamba të llojeve të ndryshme - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme dhe provat
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2005 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Llambëmbajtjet e përzier - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme dhe provat
Anglisht
Publikuar 
14.05.2008 
34 fq.
PDF
4165 lek 
Llambëmbajtjet e përzier - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme dhe provat
Anglisht
Publikuar 
28.04.2011 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Llambëmbajtjet e përzier - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme dhe provat
Anglisht
Publikuar 
12.11.2012 
6 fq.
PDF
1606 lek 
Portollambat e përzier - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme dhe provat
Anglisht
Publikuar 
14.05.2008 
11 fq.
PDF
2261 lek 
Llambëmbajtjet e përzier - Pjesa 2: Kërkesa të veçanta - Seksioni 1: Llambëmbajtjet S14
Anglisht
Publikuar 
14.05.2008 
2 fq.
PDF
1190 lek 
Llambëmbajtjet e përzier - Pjesa 2: Kërkesa të veçanta - Seksioni 1: Llambëmbajtjet S14
Anglisht
Publikuar 
14.05.2008 
2 fq.
PDF
1190 lek 
Llambëmbajtjet e përzier - Pjesa 2: Kërkesa të veçanta - Seksioni 1: Llambëmbajtjet S14
Anglisht
Publikuar 
14.05.2008 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Portollambat e përziera - Pjesa 2-2: Kërkesa të veçanta - Bornot për madulet LED
Anglisht
Publikuar 
12.11.2012 
7 fq.
PDF
1785 lek 
Portollambat e përziera - Pjesa 2-2: Kërkesa të veçanta - Bashkuesit për modulet LED
Anglisht
Publikuar 
30.11.2017 
fq.
PDF
0 lek 
Portollamba të përziera - Pjesa 2-3: Kërkesa të veçanta - Portollambat për llambat LED lineare me kapsulë të dyfishtë