dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2018, DPS do te miratoj 1309 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1054 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 255 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 62 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

SSH EN 60810:2015/A1:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 9
Çmimi: 1963 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
EN 60810:2015/A1:2017   CLC/TC 34


Printo


Titulli në shqip

Llamba për automjete rrugore - Kërkesa të performancës

Titulli në anglisht

Lamps for road vehicles - Performance requirements

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2005 
26 fq.
PDF
3570 lek 
Specifikim për llambat e automjeteve rrugore
Anglisht
Publikuar 
28.04.2005 
34 fq.
PDF
4165 lek 
Llambat për automjetet rrugore
Anglisht
Publikuar 
29.09.2011 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Llambat për mjetet rrugore - Kërkesat e performancës
Anglisht
Publikuar 
05.06.2014 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Llamba për mjete rrugore - Kërkesat e performancës
Anglisht
Publikuar 
27.10.2015 
68 fq.
PDF
5712 lek 
Llambat për automjetet rrugore - Kërkesa të performancës