dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS do te miratoj 1352 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1014 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 338 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 3
 

SSH EN ISO 16482-1:2016

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 9
Çmimi: 1963 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN ISO 16482-1:2016   CEN/TC 139
This standard is equivalent to:
ISO 16482-1:2013   ISO/TC 35


Printo


Titulli në shqip

Lidhësit për bojëra dhe llaqe - Përcaktimi i përmbajtjes të lëndës jo flurore në dispersionet ujore kolofon-rrëshirë - Pjesa 1: Metoda me furrë (ISO 16482-1:2013)

Titulli në anglisht

Binders for paints and varnishes -- Determination of the non-volatile-matter content of aqueous rosin-resin dispersions -- Part 1: Oven method

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

ISO 16482-1:2013 specifies a method for determining the non-volatile content, by mass, of aqueous rosin-resin dispersions, using an oven. This method is applicable to resin dispersions having a softening point from 60 °C to 100 °C, measured in accordance with ISO 4625-1 (ring-and-ball method).

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
07.12.2017 
8 fq.
PDF
1785 lek 
Lidhësit për bojëra dhe llaqe - Përcaktimi i përmbajtjes të lëndës jo flurore në dispersionet ujore kolofon-rrëshirë - Pjesa 2: Metoda me mikrovalë (ISO 16482-2:2013)