dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 26
 

SSH EN 16935:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 15
Çmimi: 2677 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 16935:2017   CEN/TC 411


Printo


Titulli në shqip

Produkte me bazë biologjike - Kërkesat për komunikimin e konsumatorit me biznesin dhe pretendimet

Titulli në anglisht

Bio-based products - Requirements for Business-to-Consumer communication and claims

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard specifies requirements for transparent and non-misleading business-to consumer communication of characteristics of bio-based products by means of labelling and claims. It does not specify requirements for bio-based products. This European Standard is intended to be used as a tool to generate and transfer information to the consumer and/or as an input for product-specific standards and certification schemes. Business to business communication is covered by FprEN 16848.[1] NOTE This standard is applicable to all claims which are based on or make reference to bio-based content (e.g. vegetable-based, plant-based).

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.