dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 26
 

DS CEN/TR 16957:2016

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 26
Çmimi: 3570 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
CEN/TR 16957:2016   CEN/TC 411


Printo


Titulli në shqip

Produkte me bazë biologjike - Udhëzime për inventarin e Ciklit të Jetës (LCI) për fazën e fundit të jetës

Titulli në anglisht

Bio-based products - Guidelines for Life Cycle Inventory (LCI) for the End-of-life phase

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This Technical Report provides guidance on how to compile an inventory for the end-of-life phase in LCA of bio-based products. All the end-of-life treatments here addressed are shown in Figure 1. NOTE The order of the end-of-life options indicated in Figure 1 respect the Directive 2008/98/EC on waste. This list is not exhaustive, but illustrates the content of this Technical Report.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.