dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 26
 

SSH EN 16751:2016

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 34
Çmimi: 4165 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 16751:2016   CEN/TC 411


Printo


Titulli në shqip

Produkte me bazë biologjike - Kriteret e qëndrueshmërisë

Titulli në anglisht

Bio-based products - Sustainability criteria

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

TThis European Standard sets horizontal sustainability criteria applicable to the bio-based part of all bio-based products, excluding food, feed and energy, covering all three pillars of sustainability; environmental, social and economic aspects. If the product is partly bio-based, this European Standard can only be used for the bio-based part since it does not address non-bio-based (fossil, mineral) parts of a product. This European Standard can be used for two applications; either to provide sustainability information about the biomass production only or to provide sustainability information in the supply chain for the bio-based part of the bio-based product. This European Standard sets a framework to provide information on management of sustainability aspects. This European Standard cannot be used to make claims that operations or products are sustainable since it does not establish thresholds or limits. This European Standard can however be used for business-to-business (B2B) communication or for developing product specific standards and certification schemes.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.