dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 26
 

SSH EN 16848:2016

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 17
Çmimi: 2915 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 16848:2016   CEN/TC 411


Printo


Titulli në shqip

Produkte me bazë biologjike - Kërkesat për karakteristikat e biznesit duke përdorur një bazë të dhënash

Titulli në anglisht

Bio-based products - Requirements for Business to Business communication of characteristics using a Data Sheet

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard specifies a template for the reporting and communication of characteristics, including recovery and disposal options, of bio-based products designed for business to business transactions. This horizontal European Standard is intended to be used as a tool to generate and transfer information in the industrial chain and/or as an input for product specific standards and certification schemes. This European Standard does not contain requirements for bio-based products, but requirements for claims about bio-based products. Business to consumer communication is not covered by this standard

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.