dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 26
 

SSH EN ISO 16946:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 9
Çmimi: 1963 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN ISO 16946:2017   CEN/TC 138


Printo


Titulli në shqip

Prova pa shkatërrim - Prova me ultratinguj - Specifikimi për bllokun e kalibrimit të shkallëzuar në formë pyke (ISO 16946:2017)

Titulli në anglisht

Non-destructive testing - Ultrasonic testing - Specification for step wedge calibration block (ISO 16946:2017)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

ISO 16946:2017 specifies the dimensions, material, and manufacture of a step wedge steel block for the calibration of ultrasonic instruments.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
24.11.2015 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Provat pa shkatërrim - Provat me ultratinguj - Specifikimi për bllokun e kalibrimit të shkallëzuar në formë pyke (ISO 16946:2015)