dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 26
 

SSH EN ISO 20339:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 28
Çmimi: 3748 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN ISO 20339:2017   CEN/TC 138


Printo


Titulli në shqip

Prova pa shkatërrim – Pajisje për ekzaminimin e rrymës eddy - Karakteristikat dhe verifikimi i sondës me elementë të shumëfishtë (ISO 20339: 2017)

Titulli në anglisht

Non-destructive testing - Equipment for eddy current examination - Array probe characteristics and verification (ISO 20339:2017)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

ISO 20339:2017 identifies the functional characteristics of eddy current array probes and their interconnecting elements and provides methods for their measurement and verification. The evaluation of these characteristics permits a well-defined description and comparability of eddy current array probes. Where relevant, this document gives recommendations for acceptance criteria for the characteristics.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.