dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 26
 

SSH EN ISO 5577:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 43
Çmimi: 4641 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN ISO 5577:2017   CEN/TC 138


Printo


Titulli në shqip

Prova pa shkatërrim – Prova me ultratinguj – Fjalori (ISO 5577:2017)

Titulli në anglisht

Non-destructive testing - Ultrasonic testing - Vocabulary (ISO 5577:2017)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

ISO 5577:2017 defines the terms used in ultrasonic non-destructive testing and forms a common basis for standards and general use. This document does not cover terms used in ultrasonic testing with phased arrays. NOTE Terms for phased array ultrasonic testing are defined in EN 16018.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.