dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2018, DPS do te miratoj 1309 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1054 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 255 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 62 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 17
 

SSH IEC 62271-1:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 125
Çmimi: 7497 lek


Printo


Titulli në shqip

Pajisje shpërndarëse dhe kontrolli për tension të lartë - Pjesa 1: Specifikime të zakonshme për pajisjet shpërndarëse dhe të kontrollit të rrymës alternative

Titulli në anglisht

High-voltage switchgear and controlgear - Part 1: Common specifications for alternating current switchgear and controlgear

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
01.01.2009 
252 fq.
PDF
9579 lek 
Pajisjet shpërndarëse dhe të kontrollit për tension të lartë -Pjesa 1: Specifikimet e zakonshme
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2009 
95 fq.
PDF
6545 lek 
Pajisjet shpërndarëse dhe të kontrollit për tension të lartë - Pjesa 105: Kombinimi çelës me siguresë të shkrirshme për rrymë alternative
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2009 
89 fq.
PDF
6545 lek 
Pajisjet shpërndarëse dhe të kontrollit për tension të lartë -Pjesa 107: Stakuesit e qarkut të shkrirë për rrymë alternative për tension të vlerësuar mbi 1kV deri te dhe duke përfshirë 52 kV
Anglisht
Publikuar 
01.01.2009 
47 fq.
PDF
4938 lek 
Pajisjet shpërndarëse dhe të kontrollit për tension të lartë -Pjesa 108: Ndërprerësit e qarkut stakues të rrymës alternative në tension të lartë për tension të vlerësuar 72,5 kV dhe mbi të
Anglisht
Publikuar 
01.01.2009 
131 fq.
PDF
7497 lek 
Pajisjet shpërndarëse dhe të kontrollit për tension të lartë -Pjesa 109: Çelësat e by-pas-it për serinë e kapacitorve të rrymës alternative
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2009 
28 fq.
PDF
3748 lek 
Pajisjet shpërndarëse dhe të kontrollit për tension të lartë -Pjesa 110: Komutimi i ngarkesës induktive
Anglisht
Publikuar 
01.01.2009 
169 fq.
PDF
8330 lek 
Pajisjet shpërndarëse dhe të kontrollit për tension të lartë -Pjesa 200: Pajisjet shpërndarëse dhe të kontrollit AC me mbyllje metalike për tension të vlerësuar mbi 1 kV deri te dhe duke përfshirë 52 kV
Anglisht
Publikuar 
01.01.2009 
47 fq.
PDF
4938 lek 
Pajisjet shpërndarëse dhe të kontrollit për tension të lartë -Pjesa 205: Ansamblet për pajisjet shpërndarëse kompakte për tension të vlerësuar mbi 52 kV
Anglisht
Publikuar 
01.01.2009 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Pajisjet shpërndarëse dhe të kontrollit për tension të lartë -Pjesa 209: Lidhjet e kabllove për pajisjet shpërndarëse me izolim me gaz, me mbyllje metalike për tension të vlerësuar mbi 52 kV - Izolimet e mbushura me lëng dhe të ekstruduar të kabllove - Fu
Anglisht
Publikuar 
19.06.2017 
75 fq.
PDF
6128 lek 
Pajisje komutimi dhe kontrolli për tension të lartë - Pajisje Bashkuese Kompakte për Nënstacione Shpërndarëse (CEADS)