dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 26
 

SSH EN 716-2:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 35
Çmimi: 4165 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 716-2:2017   CEN/TC 207


Printo


Titulli në shqip

Mobilje - Krevate për fëmijë dhe krevate portative për përdorim shtëpiak - Pjesa 2: Metoda prove

Titulli në anglisht

Furniture - Children's cots and folding cots for domestic use - Part 2: Test methods

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard specifies test methods for assessing the safety of children's cots and folding cots for domestic use. It applies to children’s cots and folding cots with an internal length greater than 900 mm but not more than 1 400 mm.

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtarStandardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2003 
10 fq.
PDF
1963 lek 
Mobilje - Krevate për fëmijë dhe krevate portative për përdorim shtëpiak - Pjesa 1: Kërkesat e sigurisë
Anglisht
Shfuqizuar 
16.05.2008 
10 fq.
PDF
1963 lek 
Mobilje - Krevate për fëmijë dhe krevate portative për përdorim shtëpiak - Pjesa 1: Kërkesat e sigurisë
Anglisht
Shfuqizuar 
18.05.2015 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Mobilje - Krevate për fëmijë dhe krevate portative për përdorim shtëpiak - Pjesa 1: Kërkesat e sigurisë
Anglisht
Publikuar 
16.04.2018 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Mobilje - Krevate për fëmijë dhe krevate portative për përdorim shtëpiak - Pjesa 1: Kërkesat e sigurisë
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2003 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Mobilje - Krevate për fëmijë dhe krevate portative për përdorim shtëpiak - Pjesa 2: Metodat e provave
Anglisht
Shfuqizuar 
16.05.2008 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Mobilje - Krevate për fëmijë dhe krevate portative për përdorim shtëpiak - Pjesa 2: Metodat e provës
Anglisht
Shfuqizuar 
18.05.2015 
42 fq.
PDF
4641 lek 
Mobilje - Krevate për fëmijë dhe krevate portative për përdorim shtëpiak - Pjesa 2: Metodat e provës