dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 26
 

SSH EN 16948:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 24
Çmimi: 3570 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 16948:2017   CEN/TC 398


Printo


Titulli në shqip

Produkte mbrojtëse për fëmijë - Pajisje mbyllëse rezistente për konsumatorë fëmijë për dollapë dhe komo me sirtarë - Kërkesat e sigurisë dhe metoda prove

Titulli në anglisht

Child protective products - Consumer fitted child resistant locking devices for cupboards and drawers - Safety requirements and test methods

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard specifies requirements and test methods for locking devices fitted by consumers in a domestic environment for cupboards and drawers for restricting access by young children. NOTE Child resistant locking devices only intended to be installed by professionals or that are an integral part of the cupboard and drawer system are beyond the scope of this standard.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.