dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 26
 

SSH EN 16121:2013+A1:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 24
Çmimi: 3570 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 16121:2013+A1:2017   CEN/TC 207


Printo


Titulli në shqip

Ruajtja e mobiljeve jo-shtëpiake - Kërkesat për sigurinë, fortësinë, qëndrueshmërinë dhe jetëgjatësinë

Titulli në anglisht

Non-domestic storage furniture - Requirements for safety, strength, durability and stability

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard specifies requirements for the safety, strength, durability and stability for all types of non-domestic storage furniture. It does not apply to domestic storage, office storage, industrial storage, kitchen, catering equipment, retail storage, laboratory storage and industrial storage lockers. Requirements for strength and durability do not apply to the structure of the building for example the strength of wall hanging cabinets includes only the cabinets and the parts used for attachment. The wall and the wall attachments are not included. It does not include requirements for the resistance to ageing, degradation and flammability.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtarStandardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
18.05.2015 
28 fq.
PDF
3748 lek 
Ruajtja e mobiljeve jo-shtëpiake - Kërkesat për sigurinë, rezistencën, fortësinë dhe qëndrueshmërinë