dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 26
 

SSH EN 14988:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 58
Çmimi: 5236 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 14988:2017   CEN/TC 364


Printo


Titulli në shqip

Karrige të larta për fëmijë - Kërkesat dhe metoda prove

Titulli në anglisht

Children's high chairs - Requirements and test methods

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard specifies safety requirements for free standing children's high chairs that elevate children to dining table height usually for the purposes of feeding or eating. Children's high chairs are for children up to 3 years of age who are capable of sitting unaided. With the exception of special high chairs for medical purposes, this standard applies to children's high chairs for domestic and non-domestic use. NOTE If a children's high chair has to or can be converted into other functions, additional European Standards may apply.

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtarStandardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
18.05.2015 
20 fq.
PDF
3094 lek 
Karrige të larta për fëmijë - Pjesa 1: Kërkesat e sigurisë
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2007 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Karrige të larta për fëmijë - Pjesa 1: Kërkesat e sigurisë
Anglisht
Shfuqizuar 
18.05.2015 
34 fq.
PDF
4165 lek 
Karrige të larta për fëmijë - Pjesa 2: Metodat e provës
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2007 
21 fq.
PDF
3391 lek 
Karrige të larta për fëmijë - Pjesa 2: Metodat e provës