dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 48
 

SSH EN 15008:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 13
Çmimi: 2439 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 15008:2017   CEN/TC 261


Printo


Titulli në shqip

Kontejnerë aerosoli - Kontejnerë alumini - Përmasat e një pjese të kanaçeve me hapësirë 25,4 mm

Titulli në anglisht

Aerosol containers - Aluminium containers - Dimensions of one-piece cans with 25,4 mm aperture

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard specifies the dimensions and volumes for one-piece aluminium aerosol containers with a 25,4 mm aperture. This European Standard applies to one-piece containers of monobloc construction with an ogival, spherical or flat shoulder.

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtar

SSH EN 15008:2006 withdrawn SSH EN 15008:2017 - 16.05.2018


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
16.11.2011 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Konteneirët prej aerosoli - Konteneirët prej alumini - Përmasat e një pjese bidoni me hapësirë 25,4 mm