dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 48
 

SSH EN 13592:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 37
Çmimi: 4403 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 13592:2017   CEN/TC 261


Printo


Titulli në shqip

Qese plastike për mbledhjen e mbeturinave shtëpiake - Tipet, kërkesat dhe metoda prove

Titulli në anglisht

Plastics sacks for household waste collection - Types, requirements and test methods

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard specifies the general characteristics, test methods and requirements for sacks, bags and bin liners, made from plastic films, used for household waste collection, or household selective waste collection including collection of biodegradable waste for organic recycling (biodegradation and composting). For the purpose of this European Standard biodegradable and compostable sacks, including ties if any, are those which comply with EN 13432. This European standard applies only to sacks, bags and bin liners for which the first use is for household waste collection, or household selective waste collection. NOTE For editorial reasons, in this document the terms "sack" and "bag" are synonymous.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtarStandardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
06.02.2008 
25 fq.
PDF
3570 lek 
Qeset plastike për mbledhjen e mbeturinave shtëpijake - Tipet, kërkesat dhe metodat e provave
Anglisht
Shfuqizuar 
06.01.2015 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Qeset plastike për mbledhjen e mbeturinave shtëpijake - Tipet, kërkesat dhe metodat e provave
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2005 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Qeset plastike për mbledhjen e mbeturinave shtëpijake - Tipet, kërkesat dhe metodat e provave