dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 32
 

SSH ISO/IEC 17011:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 31
Çmimi: 3986 lek


Printo


Titulli në shqip

Vleresimi i konformitetit - Kërkesat për organizmat akreditues që akreditojnë organizmat e vlerësimit të konformitetit

Titulli në anglisht

Conformity assessment -- Requirements for accreditation bodies accrediting conformity assessment bodies

Qëllimi në shqip

ISO/IEC 17011:2017 specifies requirements for the competence, consistent operation and impartiality of accreditation bodies assessing and accrediting conformity assessment bodies.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.