dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS do te miratoj 1352 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1014 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 338 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 3
 

SSH ISO 5057:1993

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 4
Çmimi: 1368 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
ISO 5057:1993   ISO/TC 110/SC 2


Printo


Titulli në shqip

Kamionë industrialë - Inspektimi dhe riparimi i krahëve të pirunit në shërbim të kamionëve pirunë

Titulli në anglisht

Industrial trucks -- Inspection and repair of fork arms in service on fork-lift trucks

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Specifies methods for inspection (of surface cracks, difference in height of fork tips, positioning lock, legibility of marking, wear), repair and testing.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.