dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS do te miratoj 1352 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1014 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 338 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 17
 

SSH ISO 9936:2016

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 18
Çmimi: 2915 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
ISO 9936:2016   ISO/TC 34/SC 11


Printo


Titulli në shqip

Vajra dhe yndyrna bimore dhe shtazore - Përcaktimi i përmbajtjes së tokoferolit dhe tokotrienolit me kromatografi në fazë të lëngët me performancë të lartë (HPLC)

Titulli në anglisht

Animal and vegetable fats and oils -- Determination of tocopherol and tocotrienol contents by high-performance liquid chromatography

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

ISO 9936:2016 specifies a method for the determination of the contents of free ?-, ß-, ?-, and ?-tocopherols and tocotrienols (referred to jointly as tocols) in animal and vegetable fats and oils (referred to hereinafter as fats) by high-performance liquid chromatography (HPLC). For products containing tocopherol or tocotrienol esters, it is necessary to carry out a preliminary saponification. Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the Scope of this International Standard. NOTE A suitable method involving a cold saponification procedure is described in Annex B for information only.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2001 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Yndyrnat dhe vajrat bimore dhe shtazore - Përcaktimi i përmbajtjes së tokoferolit, tokotrienolit - Metoda HPLC