dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS do te miratoj 1352 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1014 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 338 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 17
 

SSH ISO 6886:2016

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 15
Çmimi: 2677 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
ISO 6886:2016   ISO/TC 34/SC 11


Printo


Titulli në shqip

Vajra dhe yndyrna bimore e shtazore - Përcaktimi i qëndrueshmërisë ndaj oksidimit (Prova e oksidimit të përshpejtuar)

Titulli në anglisht

Animal and vegetable fats and oils -- Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

ISO 6886:2016 specifies a method for the determination of the oxidative stability of fats and oils under extreme conditions that induce rapid oxidation: high temperature and high air flow. It does not allow determination of the stability of fats and oils at ambient temperatures, but it does allow a comparison of the efficacy of antioxidants added to fats and oils. The method is applicable to both virgin and refined animal and vegetable fats and oils. Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the scope of this International Standard. NOTE The presence of volatile fatty acids and volatile acidic oxidation products prevents accurate measurement.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2001 
10 fq.
PDF
1963 lek 
Vajra dhe yndyrna bimore dhe shtazore - Përcaktimi i qëndrueshmerise se oksidimit (Prova e oksidimit të përshpejtuar)