dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 48
 

SSH EN 13402-3:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 38
Çmimi: 4403 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 13402-3:2017   CEN/TC 248


Printo


Titulli në shqip

Përcaktimi i përmasave të veshjeve - Pjesa 3: Etiketimi i përmasave bazuar në matjet dhe intervalet e trupit

Titulli në anglisht

Size designation of clothes - Part 3: Size labelling based on body measurements and intervals

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard describes a flexible sizing system based on body dimensions and the related size labelling information for consumers, by the use of a standard pictogram. Examples of labelling clothing with the standard pictogram (see EN 13402 1) are given in Clause 5 in this document. Examples of tables for body measurements and intervals are given in Annex A (informative) to be used for compiling garment sizes for men, women, boys, girls and infants. Garment dimensions are not contained in this document.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH EN 13402-3:2013 withdrawn SSH EN 13402-3:2017 - 05.03.2018


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
31.12.2004 
10 fq.
PDF
1963 lek 
Përcaktimi i përmasave të veshjeve - Pjesa 1: Termat. përkufizimet dhe procedura e matjeve të trupit
Anglisht
Publikuar 
01.05.2006 
8 fq.
PDF
1785 lek 
Përcaktimi i përmasave të veshjeve - Pjesa 2: Përmasat parësore dhe dytësore
Anglisht
Shfuqizuar 
31.12.2007 
29 fq.
PDF
3748 lek 
Dizenjimi i përmasave të veshjeve - Pjesa 3: Matjet dhe intervalet
Anglisht
Shfuqizuar 
20.11.2014 
47 fq.
PDF
4938 lek 
Përcaktimi i përmasave të veshjeve - Pjesa 3: Matjet trupore dhe intervalet