dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2018, DPS do te miratoj 1309 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1054 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 255 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 62 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 12
 

SSH ISO 8559-1:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 82
Çmimi: 6545 lek


Printo


Titulli në shqip

Përcaktimi i përmasave të veshjeve - Pjesa 1: Përcaktimet antropometrike për matjet e trupit

Titulli në anglisht

Size designation of clothes - Part 1: Anthropometric definitions for body measurement

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH ISO 8559:2002 withdrawn SSH ISO 8559-1:2017 - 05.03.2018


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
13.06.2011 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Konstruksioni i veshjeve dhe përmasat antropometrike - Dimensionet e trupit