dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 26
 

SSH EN ISO 11665-1:2015

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 35
Çmimi: 4165 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN ISO 11665-1:2015   CEN/TC 430
This standard is equivalent to:
ISO 11665-1:2012   ISO/TC 85/SC 2


Printo


Titulli në shqip

Matja e radioaktivitetit në mjedis - Ajri: radon -222 - Pjesa 1: Origjina e radonit dhe produktet e tij të shkatërrimit afatshkurtër dhe metodat lidhëse matëse (ISO 11665-1:2012)

Titulli në anglisht

Measurement of radioactivity in the environment - Air: radon-222 - Part 1: Origins of radon and its short-lived decay products and associated measurement methods (ISO 11665-1:2012)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

ISO 11665-1:2012 outlines guidance for measuring radon-222 activity concentration and the potential alpha energy concentration of its short-lived decay products in the air. The measurement methods fall into three categories: spot measurement methods; continuous measurement methods; integrated measurement methods. ISO 11665-1:2012 provides several methods commonly used for measuring radon-222 and its short-lived decay products in air. ISO 11665-1:2012 also provides guidance on the determination of the inherent uncertainty linked to the measurement methods described in its different parts.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Projekt 
 
18 fq.
PDF
2915 lek 
1
Anglisht
Projekt 
 
24 fq.
PDF
3570 lek 
1
Anglisht
Projekt 
 
18 fq.
PDF
2915 lek 
1
Anglisht
Projekt 
 
18 fq.
PDF
2915 lek 
1
Anglisht
Projekt 
 
28 fq.
PDF
3748 lek 
1