dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 48
 

SSH ISO 9096:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 45
Çmimi: 4641 lek


Printo


Titulli në shqip

Shkarkimet nga burimet stacionare - Përcaktimi manual i përqëndrimit të masës së grimcave

Titulli në anglisht

Stationary source emissions - Manual determination of mass concentration of particulate matter

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH ISO 9096:2003 withdrawn SSH ISO 9096:2017 - 09.03.2018


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2004 
31 fq.
PDF
3986 lek 
Burime të përhershme të shkarkimit të gazeve në ajër -Përcaktimi i përqëndrimit dhe niveli masrrjedhës i materialeve të veçenta në tubat gasmbajtës - Metoda manuale gravimetrike