dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS do te miratoj 1352 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1014 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 338 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 9
 

SSH EN ISO 9004:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 64
Çmimi: 5712 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN ISO 9004:2018   CEN/SS F20
This standard is equivalent to:
ISO 9004:2018   ISO/TC 176/SC 2


Printo


Titulli në shqip

Menaxhimi i cilësisë - Cilësia e një organizate - Udhëzim për të arritur sukses të qëndrueshëm (ISO 9004: 2018)

Titulli në anglisht

Quality management - Quality of an organization - Guidance to achieve sustained success (ISO 9004:2018)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

ISO 9004:2018 gives guidelines for enhancing an organization's ability to achieve sustained success. This guidance is consistent with the quality management principles given in ISO 9000:2015. ISO 9004:2018 provides a self-assessment tool to review the extent to which the organization has adopted the concepts in this document. ISO 9004:2018 is applicable to any organization, regardless of its size, type and activity.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtarStandardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2004 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Sistemet e menaxhimit të cilësisë - Udhëzuesit për përmirësimin e performancës
Anglisht
Shfuqizuar 
09.12.2011 
56 fq.
PDF
5236 lek 
Sistemet e menaxhimit të cilësisë - Udhëzuesit për përmirësimin e performances (ISO 9004:2009)