dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2018, DPS do te miratoj 1309 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1054 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 255 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 62 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 17
 

SSH ISO/IEC 8824-2:2015

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 33
Çmimi: 4165 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
ISO/IEC 8824-2:2015   ISO/IEC JTC 1/SC 6


Printo


Titulli në shqip

Teknologjia e informacionit - Shënimi Një i Sintaksës Abstrakte: Specifikim i objektit të informacionit

Titulli në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
06.07.2018 
182 fq.
PDF
8449 lek 
Teknologjia e informacionit – Shënimi Një i Sintaksës Abstrakte - ASN.1: Specifikim i shënimit bazë
Anglisht
Publikuar 
06.07.2018 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Teknologjia e informacionit – Shënimi Një i Sintaksës Abstrakte - ASN.1: Specifikim i shënimit bazë
Anglisht
Publikuar 
06.07.2018 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Teknologjia e informacionit -- Shënimi Një i Sintaksës Abstrakte: Specifikim i kufizimit
Anglisht
Publikuar 
06.07.2018 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Teknologjia e informacionit -- Shënimi Një i Sintaksës Abstrakte: Specifikim i kufizimit
Anglisht
Publikuar 
06.07.2018 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Teknologjia e informacionit - Shënimi Një i Sintaksës Abstrakte: Parametrizim i specifikimeve të ASN.1