dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS do te miratoj 1352 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1014 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 338 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 9
 

SSH EN ISO 19011:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 51
Çmimi: 5236 lek


Printo


Titulli në shqip

Udhëzime për auditimin e sistemeve të menaxhimit (ISO 19011:2018)

Titulli në anglisht

Guidelines for auditing management systems (ISO 19011:2018)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This document provides guidance on auditing management systems, including the principles of auditing, managing an audit programme and conducting management system audits, as well as guidance on the evaluation of competence of individuals involved in the audit process. These activities include the individual(s) managing the audit programme, auditors and audit teams. It is applicable to all organizations that need to plan and conduct internal or external audits of management systems or manage an audit programme. The application of this document to other types of audits is possible, provided that special consideration is given to the specific competence needed.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtarStandardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2003 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Udhëzuesit për cilësinë dhe /ose auditimin e sistemeve të menaxhimit të mjedisit
Anglisht
Shfuqizuar 
15.10.2012 
49 fq.
PDF
4938 lek 
Udhëzues për sistemet e menaxhimit të auditimit (ISO 19011:2011)